Torget.se använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta på sidan godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK
 

Fälla träd och sektionsfällning

Ekens Trädfällning i Järfälla

Mobil 070-568 11 09

ekisskog@hotmail.com

Andebodavägen 17, 175 43 JÄRFÄLLA 

Ekens Trädfällning utför även trädgårdsarbeten

 

Vi på Ekens Trädfällning arbetar framförallt med trädfällning. Vi arbetar med sektionsfällning vilket innebär att vi tar ner trädet bit för bit för att minimera skador på intilliggande byggnader eller andra träd och buskar. Vi beskär även träd som skuggar eller växer över hus och vägar samt kronrensning då vi tar bort döda, sjuka eller skadade grenar. Vi hjälper dig med att transportera bort träd och ris eller att såga upp till ved.

 

Vi utför även trädgårdsarbeten och grönytearbeten till privatpersoner och företag. Vi hjälper till med t.ex. grävning, lukning, rensning av ogräs osv. Vi klipper allt utom fruktträd. 

 

Vi har lång erfarenhet av trädgårdsarbeten och trädfällning. När du anlitar oss får du ett väl utfört arbete till en rimlig kostnad. Innehar motorsågskörkort, vilket är ett krav när man arbetar yrkesmässigt med motorsåg. Innehar nivå A, B, C och F. 

 

Har du frågor eller vill veta mer om oss är du välkommen att kontakta oss på Ekens Trädfällning.

 

Trädfällning

Trädgårdsarbeten

 
Kontakt

Ekens Trädfällning


Andebodavägen 17
175 43 JÄRFÄLLA

Kontakta oss
Email
Tel: 070-568 11 09
Tel: 070-568 11 09
Översikt